window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-RY0YNNWZCN');

Baccarat Staking 2.0

Kortspelet som det handlar om är alltså det som heter BACCARAT.
Vad är baccarat?

Punto banco eller baccarat är ett hasardspel som kan spelas på kasino. Flera kortlekar används, oftast sex eller åtta stycken. Man kan satsa på tre alternativ: att man tror att spelaren (punto) eller banken (banco) kommer att få den bästa handen, eller på att det blir oavgjort (egalité). Faktum är att Baccarat har en del gemensamt med Blackjack.
Källa Wikipedia

Men det här handlar alltså inte om att du ska lära dig att spela Baccarat. Istället kan du ”rygga” ett proffs inom just det här kortspelet.
Låt mig få presentera Michael ”Michi” Sander.

Michael ”Michi” Sander är en offentlig person. Han har arbetat som entreprenör i över 30 år. Han har skrivit egna böcker, arbetat med coachning och varit föredragshållare runt om i världen.
Han arbetat med nätverksmarknadsföring och är också en kryptovalutaentusiast.
Michi är en väldigt öppen person, vem som helst som är intresserad av det han jobbar med är välkommen och träffa honom i hans hem i Las Vegas.

Michi har haft många väldigt framgångsrika år som Baccarat-spelare och 2019 startade han även upp en egen online akademi för andra som ville lära sig att bli framgångsrika inom detta spel.
Senaste tillskottet är alltså det som heter Baccarat Staking.

Vad är då Baccarat Staking för något?

Det här fungerar ungefär som med klassiska så kallade andelsspel.

Andelsspel är en benämning på hasardspel där en grupp spelare har ett gemensamt spelsystem, och vinsten fördelas proportionellt mot insatserna. Det förekommer hos bland andra ATG Tillsammans och Svenska Spel.
Källa Wikipedia

Kanske är det så också att du själv varit med i ett andelsspel någon gång, vanligt förekommande inom bland annat stryktips och trav.
Staking är ett slags andelsspel och har tidigare även förekommit inom andra kortspel som exempelvis poker.
Engelska ordet STAKE översätts på svenska till INSATS.
Du måste lägga en viss insats i aktuellt spel för att kunna få din andel av vinsterna. Det är det som staking handlar om!
Baccarat Staking ger dig helt enkelt en möjligt att löpande ta del av de vinster som Michael ”Michi” Sander och hans team genererar inom Baccarat.
Tittar man på resultaten under 2021 så har snittet på de vinster som genererats legat på cirka +40% per månad.
En rätt så otrolig siffra!
Som ”Staker” har du en del av dessa vinster, 100% passiva inkomster!
Ju större ”stake” du har, desto mer av kakan har du.
Det här är juni 2021 resultatet:

Dina pengar är aldrig låsta.
Du väljer helt fritt om du vill ta ut dina inkomster löpande eller om du vill bygga på din aktiva stake genom att ”återinvestera” dina vinster.
I detta fall köper du nya ”stakes” direkt från e-wallet inne på backoffice, superenkelt!
Michi startade upp det här som ett företag under 2019, Baccarat Staking Group Inc. Det här har börjat bli en ”BIG business!”

Den här typen av staking har alltså förekommit inom pokervärlden sedan tidigare och det här räknas inte som en slags investering.
Låt oss titta på en intressant video om historien bakom staking.

Efter du tittat färdigt på denna video, KLICKANEXT PAGE här nedför för att ta dig till nästa sida.
Dags att titta närmare på de praktiska delarna om hur det hela fungerar och hur du kan öka dina inkomster med hjälp av att visa detta projekt till andra!