Referenser – DLC Finans

Jag har alltid varit intresserad utav att spela och när jag kom i kontakt med Sportz för ett tiotal år sedan fick jag information om ett helt nytt sätt att spela på – Trading. Den första oddsbörsen hade öppnat där vi som spelare även kunde agera bookmaker. Vi kunde både spela på samt erbjuda odds till andra att spela på och i den vevan inhandlade jag ”systemboken” Fotbollspengar. Ett köp jag aldrig har ångrat.

Sedan dess har jag också hållit på – och håller på fortfarande – med både trading och matchbetting. Har under åren dammsugit marknaden på välkomstbonusar, reloadbonusar, gratisvad samt riskfria vad. Detta har resulterat – tillsammans med tradingen – i sexsiffriga inkomster.

En del av inkomsterna har jag också satsat vidare i andra koncept såsom copytrading, aktiehandel samt det nya och mest intressanta konceptet ”Green Day System” som jag hoppas mycket på.

Sammantaget vill jag säga att koncepten som tas fram i DLC Finans är högkvalitativa och väl genomgångna samt beprövade innan de exponeras till försäljning. Och är man fundersam över någonting skickar man ett E-postmeddelande och får svar inom rimlig tid.

Thomas Kyrk, Hägersten

 

Jag tycker mycket om DLC Finans. Ni har tipsat mig om den sociala trading plattformen eToro, det var så enkel att komma igång och kopiera några av världens bästa traders.
Det är härligt med passiva inkomster.
Jag har köpt två aktie på USA börsen på era aktietips under 2018 med bra utdelning. Och jag är jättenöjd. Jag är aktiv inom matched betting och tjänar skattefria pengar på det.
Jag är jätte nöjd med Green Day System idag jag tjänar passiva inkomster på detta 100% automatiserade valutahandelskoncept?
Ni är jätte duktiga!
Jag önskar er lycka till i framtiden:

Fatmir Krasniqi, Stockholm

 

Har varit med i DLC sedan flera år och inte ångrat en dag.
Bl a Matched Betting, eToro mfl, ser med spänning  fram mot Green Day System.
Mycket kompetenta och ärliga personer i DLC, känner mig trygg.

Tord Jonsson, Delsbo

 

Med DLC Finans får jag löpande alltid den senast uppdaterade informationen om vilka olika inkomstmöjligheter som verkligen fungerar på nätet idag. Nyligen så läste jag ett nyhetsbrev från DLC Finans om en passiv inkomstkälla gällande ett automatiserat valutahandelskoncept. Jag bestämde mig för att gå med och med de enkla instruktioner och den hjälp man får från DLC Finans att komma igång, så har jag tjänat pengar från första dagen.

Mikael, Sundsval

 

Alla dom guider och den support jag fått genom åren via DLC finns inte att få tag på någon annanstans!
Tydliga och pedagogiskt upplagda steg för steg guider med en del videos och framförallt är allt på SVENSKA !
Jag startade för ett antal år sedan med att tjäna ca 20.000:- på matchbetting.
Sedan trodde jag att jag kunde tjäna på egen han på nätet. Men jag gick vilse i alla oseriösa program som finns på nätet, och förlorade mycket pengar.
Nu är jag sedan en tid tillbaka till DLC, för jag vet att dom bara rekommenderar seriösa inkomstmöjligheter.
Närmast på tur står Green Day System, sedan är jag nyfiken på vad Profit Fusion kan ge.


Peter Karlsson, Mölltorp

 

Hej Tobias heter jag och bor i Lidköping.

Tidigare har jag varit en ganska så passiv medlem inom DLC men 2018 har förändrat det en del.

Det har varit ett bra år för mig. I Mars började jag med matchbetting, ett koncept som lockat mig ett tag men av olika anledningar, feghet och lite rädsla så hade jag inte vågat ta steget fullt ut och prova det förrän i år.
Under hela året har jag tjänat runt 125 000 kr på det här och det är med dessa pengar jag nu känner att jag kan ta lite chanser, prova lite olika koncept och se om de fungerar helt enkelt.
Det är här DLC kommer in i bilden, de gör grundarbetet på ett sätt åt mig. Ingenting är 100 % säkert men beprövade metoder är ju trots allt bättre än icke beprövade metoder. DLC provar och rekommenderar nätbaserade inkomstkällor.

Jag har på rekommendation av DLC nu provat valutatrading via Green Day System, hållit på i ca 3 veckor och gjort en förtjänst på 14 procent. Nu till nästa år har jag tänkt att ge Fotbollspengar en ärlig chans, har tidigare bara sneglat på konceptet men det verkar för lovande för att inte prova på.
Jag kommer som sagt att prova det mesta från och med nu med en reservation. Det måste vara mer eller mindre passivt inkomst och det är de flesta av DLC:s produkter.

En stor fördel med DLC är också att i princip vem som helst kan ta del av de olika inkomst-koncepten. Guiderna som skrivs lättförståeliga, extremt detaljrika och upplagda i ett steg för steg system. Du blir med varm hand guidad genom hela registreringsprocessen hos de beprövade företagen DLC rekommenderar och skulle det uppstå någon fråga är de alltid bara ett mail bort.

Tobias, Lidköping

 

DLC Finans är helt klart det stället på nätet som jag har hittat mest lönsamma system som faktiskt genererar pengar och inte bara är pengar i sjön som på så många andra sidor på nätet som visat sig bara vara rena bluffen. Jag har lärt mig massor om sportsbetting av DLC Finans, deras informationsprodukter är fantastiskt informationsrika och enkla att förstå. Bara genom Match Betting Manualen så kan du som ny inom sportsbetting enkelt tjäna ihop dina första skattefria 10000 kr din första månad. En produkt som jag också älskar är deras Green Day System. 100% automatiserad inkomst. Mina första 3 veckor tjänade jag £288,11 helt utan att lyfta ett finger efter att jag startat upp och följt instruktionerna. Ser verkligen fram emot inkomsterna från detta system i framtiden. Detta är bara två av mina egne favoriter och då har jag ännu inte hunnit fördjupa mig i all information som finns på sidan. Jag kan bara säga till dig som funderar, att detta är en sida med information om saker som fungerar på riktigt.

Patrik Gydal, Göteborg.

 

Har varit medlem i många år och har bara positiva erfarenheter av DLC Finans!
Alltid saklig information bakom de olika inkomstmöjligheterna. DLC Finans kan jag varmt rekommendera. Många olika inkomstmöjligheter att välja bland med bra instruktioner och guider. Supporten är fantastiskt bra, kompetenta och kunniga, man får hjälp snabbt om man har problem eller frågor. Man känner att de bryr sig om oss medlemmar.
Min dröm var att ha en passiv inkomst och det har jag äntligen hittat tack vare DLC Finans.
Green Day System är en passiv inkomstmöjlighet som enligt mej är oslagbar, tänk att ha möjlighet att få 20% avkastning på en månad det är inte illa!!  Inga låsta pengar, kan ta ut när jag vill.
Ser fram emot ett härligt 2019 med Green Day System!

Bitte, Sorunda

 

Jag tycker att DLC finans är det bästa och mest seriösa som jag provat, och dom hittar nya sätt att tjäna pengar på med jämna mellanrum och jag har provat många olika sidor som lovar men som inte ger något, så jag kan rekommendera DLC finans.

Jag skulle vilja tipsa om sports trading delen som har gett mig många utsökta tips som jag aldrig skulle ha tänkt på. Så att det går att tjäna en hel del extra pengar, och är man fotboll eller tennis mm intresserad så är det en guldgruva.
Sedan måste jag tipsa om DLC Finans aktietips, man kan ju titta på vilken utvecklingskurva deras tips har gett. Sedan är min favorit (Green Day System) valutahandel +15-20% per månad helt otroligt enligt mig, utan att man behöver göra något.

Mats Hanis, Grycksbo

 

”Jag började med Fotbollspengar och fick lära mig strategier som funkar OTROLIGT bra, testade senare även på DLC Finans och har även där fått tips och råd som gjort att jag tjänar extrapengar, och nu så kör jag även med Betting Butler som gör att jag får färdiga speltips skickade till mig vilket gör att jag slipper lägga ner en massa tid för att hitta de rätta spelen att lämna in. Det ultimata för alla oss som spelar på odds/sportspel!
Mycket enkelt, bara följa instruktionerna, så är man igång direkt!

Jag är mycket nöjd med utdelningen jag får av att följa dessa olika koncept och strategier.”

// Robert Mikaelsson

 

”Jag tjänade nästan 10000kr skattefritt genom DLC Sports. Sedan har jag kunnat med liten insats haft löpande intäkter på ca 4-5000kr med samma metoder och dessa pengar har jag valt att reinvestera i DLC finans mer passiva produkter, aktier/copytrading och valutahandel för att fortsätta ticka hög avkastning. Så genom DLC Finans har jag skapat flera passiva inkomster med relativt små medel som gett mycket större avkastning än traditionella alternativ kan erbjuda både på kort och lång sikt. Det är väldigt enkelt att komma och igång och toppen support och hjälp. Alla kan göra detta. ”

Mvh Patrik, Sundbyberg

 

Någon gång runt 2006 fick jag se en liten notis någonstans på nätet om något som hette Fotbollspengar. Eftersom jag är sportintresserad så blev jag nyfiken på vad det var för något. Jag skickade in mitt namn och mailadress och fick en stor PDF fil tillbaka om hur man kunde tjäna pengar på fotboll med olika strategier. Jag blev frestad att prova och har arbetat med sportstrading sedan dess med en bra extrainkomst månad efter månad.

Kan varmt rekommendera att gå med i DLC och läsa om dessa tradingstrategier och kan även varmt rekommendera DLC Finans om du är intresserad av att tjäna pengar på exempelvis kryptovaluta, aktier, valutahandel mm. Det är välbeprövade strategier och personerna bakom DLC använder det själva för att kolla att allt fungerar. Så det är absolut inget hitte på…

Tommy Larsson, Västervik

 

DLC Finans är den bästa informationssidan som jag har använt i flera års tid vad gäller sport betting och finansiell info, dessutom på svenska som jag föredrar. DLC finans handlar om inkomstmöjligheter på nätet som är väldigt lättförståeligt att ta till sig då allt är enkelt förklarat samt att allt är redan testat. Själv använder jag Fotbollspengar konceptet när jag bettar på fotboll och tar emot bra tips på spelvärda matcher.
Jag rekommenderar att gå in på DLC Finans.se och skaffa er allt material till extra- eller heltidsinkomster.

Kent Nurkkala, Trosa

 

Har använt ”Matched Betting manualen” till att få lite extrapengar för semester och ombyggnationer på sommarstugan. Lätthämtade pengar när anvisningarna följs.
Nu när de nya reglerna för spelbolagen kommit är det bara att börja om igen.
Har även använt eToro under något år.
Ser med spänning fram emot de nya projekten som är på inkommande…

Olli Odell, Tynningö

 

Jag har varit medlem på DLC Finans ett par år nu och detta medlemskap har gett mig flera olika inkomstkällor som jag använder för att tjäna pengar online via valutahandel, kryptovalutahandel, copytrading, affiliatemarknadsföring samt sportsbetting. Ett medlemskap på DLC Finans kan starkt rekommenderas för den som är intresserad av att bygga upp olika inkomstkällor via internet.

Anders Nilsson, Ängelholm

 

Rekommenderar tveklöst DLC-Finans till alla som vill ha inkomster på nätet,
Seriösa koncept, enkel vägledning om du är oerfaren, 18 års erfarenhet säger allt!

Stefan, Gävle

 


Tjäna pengar på nätet har aldrig varit enklare!
Med genomarbetade strategier, enkla förklaringar och en gedigen portfölj av erfarenhet erbjuder DLC Finans dig att ÄNTLIGEN börja tjäna pengar på nätet. På riktigt… och BRA med pengar!
Följer du anvisningarna har du tjänat igen din investering flera gånger om, redan första månaden. Briljant!!

Patrik Andersson, Röbäck

 

Äntligen har jag hittat ett koncept inom internethandel som jag kan tro på.
DLC-Finans och DLC-Sports visar vägen framåt med sitt bra underlag att gå
vidare med på egen hand. Det ska bli riktigt roligt att satsa på detta
under 2019. Gör som jag gå med och förundras över hur bra detta verkligen är.
Med detta har du verkligen möjlighet att tjäna pengar snabbt och enkelt.

Lasse Ottosson, Skarpnäck

 


Pelle här,
Jag har varit aktiv sedan 2011 på nätet för att hitta extra intäkter vid sidan om vardagen.
Jag provat många olika projekt med mycket blandade resultat, för det mesta har de runnit ut i
sanden efter ett tag eller också har projekten inte hållit vad dem lovat från start.
Det är först nu när jag gick med i DLC 2016 som jag har haft framgång med sport och finans
delarna vilket jag gärna delar med mig av. Finansdelen har jag bara i skrivande stund varit aktiv i sedan oktober men med ett resultat som överraskar. Inte en dag med förlust så här långt.
De olika sportdelarna fungerar också mycket bra, och med gott resultat. Man måste vara bestämd att följa de spel som presenteras annars är det lätt att man blir kaxig och hittar egna vägar vilket i regel alltid kommer leda till resultat som blirL.
DLC rekommenderar jag strakt med egen goda erfarenheter sedan 2016, ser också fram emot att vara delaktig i detta spännande bolag som ständigt utvecklar och förbättrar sina produkter, och med andra nyheter som väntar om hörnet. Gillar du extra inkomster så häng på oss!!

Pelle Wallgren, Askim