Aktuella produkter/projekt – DLC Finans

Vi på DLC Finans har under många år producerat våra egna informationsprodukter och guider. Allt material är på svenska!
Våra guider hjälper dig att komma igång med en eller flera nya inkomstkällor på nätet. Guiderna presenterar de aktuella projekt som vi valt att rekommendera till våra medlemmar. Det här är projekt och koncept som vi själva använder oss av för att generera inkomster online.
Som medlem på DLC Finans har tillgång till alla våra guider som vi samlat på vår välfyllda medlemssida, du har tillgång till allt detta unika och omfattande material helt utan kostnad!
På den här sidan visar vi några exempel på dessa informationsprodukter och aktuella projekt som finns tillgängligt inne på medlemssidan.

Green Day System

En specialrapport på 38 sidor som presenterar ett av våra allra populäraste projekt idag på DLC Finans.
Ett 100% automatiserat valutahandelskoncept som varit igång i över ett år nu och genererat vinst varje månad. Starta upp, låt en ”robot” sköta din trading 5 dagar i veckan, du behöver inte göra ett dugg!
Det här systemet/konceptet har på cirka 14 månader levererat ett plusresultat på över +422% och utan en enda förlustmånad.
Flera av våra medlemmar på DLC Finans har redan tredubblat sin insats och är nu på väg att fyrdubbla insatsen. Den svenska informationen i denna guide hjälper dig att komma igång.

 

Gold Fusion

Vårt största projekt just nu inom DLC Finans!
Specialrapporten Gold Fusion på 45 sidor lanserades till våra medlemmar i maj 2019 och innehåller mycket speciell information kopplat till både guld och kryptovaluta. Vi på DLC Finans har utsett det här projektet som presenteras med text och video i denna guide som tidernas bästa affärsmöjlighet, under de 18 år vi arbetat online har vi inte sett något liknande.
Den här guiden går i detalj genom historien om hur vi upptäckte detta koncept redan 2014.
Men du får även följa med på en spännande resa om hur detta projekt har utvecklats och vad som kommer att ske inom den närmaste tiden. Det här är verkligen information värt GULD!

 

Profit Fusion

Energisektorn möter blockkedjan!
Vår specialrapport Profit Fusion på 26 sidor presenterade detta koncept för första gången till våra medlemmar i februari 2019.
Här finn en möjlighet att kunna skaffa dig ytterligare en inkomstkälla på obegränsad tid där du har möjlighet att ta del av vinster som görs inom energisektorn, en av de allra största marknader som finns i världen. Dessutom en mycket lönsam bransch!
Vi har hittat ett mycket intressant koncept där du kan vara med och löpande dela på intäkterna från energisektorn, en helt passiv inkomstkälla.
Detta är helt unikt koncept som ger dig möjlighet att skaffa dig ”digitala andelar” som ger dig löpande ”royaltyutbetalningar”.

 

Copy Trading

Låt professionella traders sköta dina affärer på auto-pilot.
DLC Finans Copytrader är vår specialrapport på 37 sidor som handlar om trading av olika finansiella instrument. Men det handlar i detta fall inte om att du själv ska göra bedömningar om vilka aktier och valutor som ska gå upp eller ner.
Copytrading handlar istället om att kunna kopiera andra traders som redan har kunskapen och erfarenheten, dessutom är helt automatiserat.
Med hjälp av copytrading så kan du skaffa dig själv en passiv inkomstkälla.
Vi kommer att gå igenom hur det hela fungerar och även gå igenom ett flertal olika plattformar som du kan använda för din copytrading.
Inom copytrading är det viktigt att vet VEM man ska kopiera för att få ut bästa möjliga resultat. Som medlem på DLC Finans har du alltid tillgång till vår egen lista med beprövade och duktiga traders som vi rekommenderar!

 

Kryptovaluta

Det finns helt unika inkomstmöjligheter inom kryptovaluta, men det gäller att veta man gör och varför. Därför har vi tagit fram den här helt nya guiden som kommer att hjälpa dig att förstå vad kryptovaluta är för något. Vår egen guide DLC Finans Cryptotrader på 69 sidor ger dig alla grunder och fakta som hjälper dig att komma igång med kryptovaluta.
Men vi har även en andra informationsprodukt om kryptovaluta som heter Cryptofy Revenue.

I den här guiden på 51 sidor tittar vi närmare på flera olika möjliga inkomstkällor som finns inom kryptovalutavärlden idag. Vart finns pengarna?
Vår guide tar dig genom möjligheterna och möjliga fallgropar!
Den här guiden innehåller massor av exempel och visar dig de allra bästa inkomstmöjligheterna idag inom kryptovaluta!

 

Affiliatemarknadsföring/Starta eget på nätet

Den här produkten handlar om att skaffa sig en eller möjligtvis flera nya inkomstkällor via nätet. En inkomstkälla som du ska kunna starta upp hemifrån med hjälp av din dator och en internetuppkoppling.
Det handlar om inkomstkällor som du kan starta upp vid sidan av din nuvarande anställning. Det handlar om affärskoncept som med fördel kan drivas ifrån ditt egna hem, home based business. I Laptop Legacy som består av 118 sidor berättar Mikael Eriksson från DLC Finans sin egen berättelse och hur han byggt upp sina inkomstkällor på nätet. Mikael har drivit eget på nätet sedan 2001, han bjuder på sina bästa råd och tips om hur du kan komma igång med dina egna affärer på nätet.
Du får en komplett guidning kring de olika inkomstmodeller som finns tillgängligt på nätet.
Med 17 års erfarenhet i ryggen kan Mikael ge dig en klar bild vart de seriösa inkomstkoncepten finns och dessutom vilka du ska undvika som pesten!

 

DLC Sports

Teamet bakom DLC Finans har också under många år arbetat med det som kallas för Sports Trading. Vi har publicerat ett flertal produkter även inom det här området.
Du hittar även alla våra tidigare utgivna produkter DLC Sports produkter inne på medlemssidan på DLC Finans.
Produkter som exempelvis vår mycket populära guide inom fotbollstrading – Fotbollspengar!

Materialet i Fotbollspengar är omfattande, över 100 sidor!
Något liknande material finns inte på marknaden, det här materialet har utvecklats under en 10 års period. Här hittar du några av de allra bästa och mest framgångsrika strategierna för dig som vill tjäna pengar på fotboll. Du kommer inte att kunna läsa om olika stryktipssystem eller om att spela för att försöka vinna miljonvinst vid enstaka tillfällen. Nej, det här är spelstrategier som är anpassade till spel på internet och att vinna ofta och istället bygga upp en extrainkomst på fotboll.
Viktigt att förstå, är att Fotbollspengar inte är ett spelsystem.
Innehållet i Fotbollspengar består av ett flertal olika spelstrategier och framförallt får du lära dig de fantastiska möjligheterna som finns inom sports trading.
I just detta fall så handlar det om trading inom fotboll. Fotbollspengar handlar om att spela när matcherna spelas live, in-play.

Inne på DLC Sports-delen hittar du även vår mycket populära guide till det som kallas för Matched Betting.

Läs igenom hela den guiden för att få reda på allt om hur matched betting fungerar.
Det är ett i princip helt riskfritt sätt för att komma igång och tjäna skattefria pengar.
Du bör kunna tjäna 5 000 – 10 000 kronor redan din första månad!

Vi har även medlemmar som genom året tjänat sexsiffriga belopp på att använda sig av Matched Betting. Exempelvis Tobias från Lidköping och Thomas från Hägersten!

I Mars började jag med matchbetting, ett koncept som lockat mig ett tag men av olika anledningar, feghet och lite rädsla så hade jag inte vågat ta steget fullt ut och prova det förrän i år.

Under hela året har jag tjänat runt 125 000 kr på det här och det är med dessa pengar jag nu känner att jag kan ta lite chanser, prova lite olika koncept och se om de fungerar helt enkelt.
Tobias, Lidköping

Har under åren dammsugit marknaden på välkomstbonusar, reload-bonusar, gratisvad samt riskfria vad. Detta har resulterat – tillsammans med tradingen – i sexsiffriga inkomster.
Thomas, Hägersten